22 мар. 2011 г.

Работа харьковских гаишников и их начальства - живое видео!

Кратко: ребята (молодцы) стояли на окружной г. Харькова и снимали действия гаишников, судя по всему те позвонили своей крыше или начальству ХЕЗ. Далее видео:

Mitsubishi АХ6263ВХ

Пугают людей, угрожает битой и командует вроде эта дорога его личная - таких тварей нужно бить их же методами. Подавайте в суд, есть номер машины - Mitsubishi Lancer X, гос. номер AX6263BX. Водитель Lancer АХ6263ВХ чмо полнейшее и тупой отморозок, которому нужно его же битой отбить последнюю извилину! От себя готов помочь в юридических вопросах и добровольно с борьбой против таких тварей на улицах города. Молодцы ребята, так держать и не бойтесь их - соберем группу спортсменов и их же битами восстановим справедливость, чтоб в другой раз неповадно было...

П.с. По прошествии одного дня появилась дополнительная информация:
АХ 6263 ВХ
Сучов Владислав Владимирович
Жовтневый р-н
б-р Профспилковый, 5
или ( ХАРКІВ МАР'ЇНСЬКА 7кв 2 тел 235309 1981-03-27( это старый адрес и телефон))
Лансер, беж

Працівник ДАІ по обслуговуванню Харківського району старший лейтенант міліції Владислав Сучов.
Гнать такого пидора из органов в шею !!!
Есть моб. телефон этого Сучова, кому интересно звоним 050-160-53-77

Автор прошу Вас в срочном порядке, записать видео на болванку и выслать? по адресу :
Прокуратура г. Харькова
Харьков, 61024, ул. Студенческая, 5, Харьковская область
Телефон: 7041515
На фамилию Стадник И.Н
будут приняты самые серьёзные меры, вплоть до возбуждения уголовного дела. В письме приложить заявление с просьбой разобраться по данному факту.

Это из форумов интернета. На ютубе за день более 9000 просмотров видео, комментарии именно из прокуратуры. А по слухам автор видео доставлен в больницу с сердечным приступом... Надеюсь разберутся ребята. По телеканалам пока видео не показали, ждем

И все-таки, за справедливость необходимо бороться, она есть. Результат:

"За порушення службової дисципліни державтоінспектора Харківської ДАІ звільнено з органів внутрішніх справ"

Як повідомлялося раніше, згідно вказівки начальника Департаменту ДАІ, за фактом інциденту у Харківській області проводилася службова перевірка.

Встановлено, що 22 березня на Харківській об’їзній дорозі, біля наряду ДАІ, який здійснював нагляд за дорожнім рухом, зупинився автомобіль «КІА Серато». Водій та пасажир спостерігали за роботою працівників Державтоінспекції та проводили відеозйомку. Через деякий час до місця події під’їхав ще один автомобіль. Чоловік, який вийшов з нього, підійшов до іномарки, почав погрожувати автолюбителям фізичною розправою та вимагав, щоб вони припинили переслідування та відеозйомку працівників ДАІ.

Під час проведення службового розслідування з’ясовано, що громадянам погрожував державтоінспектор відділу ДАІ з обслуговування Харківського району, який якраз повертався зі служби додому.

За порушення службової дисципліни та недотримання норм професійної і службової етики працівника ДАІ звільнено з органів внутрішніх справ. Також за неналежний контроль за станом службової дисципліни прийнято заходи дисциплінарного впливу до керівника відділу ДАІ Харківського району.


Источник: www.gai.kharkov.ua/

Комментариев нет:

Отправить комментарий